Inspiratie voor een gedekte tafel bij een huwelijksfeest

Een huwelijksfeest is een bijzondere gelegenheid en daar hoort een mooi gedekte tafel bij. Of het nu gaat om een formele of casual setting, de tafel, het servies en bestek spelen een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer en het versterken van de gezelligheid. In dit blogartikel geven we u enkele inspiratie voor een gedekte tafel bij uw huwelijksfeest.

Kleurthema

Kies een kleurthema voor uw tafel en houd dit aan bij het uitzoeken van het tafelkleed, de servetten, het servies, het bestek en de bloemstukken. Dit creëert eenheid en maakt de tafel aantrekkelijk voor het oog. Overweeg ook om accessoires zoals kandelaars of tafelkaarten in dezelfde kleur te gebruiken.

Bloemstukken

Bloemstukken geven sfeer aan de tafel en kunnen bijdragen aan het kleurthema. Overweeg om de bloemstukken in lijn te brengen met het seizoen waarin het huwelijk plaatsvindt, zodat ze ook in overeenstemming zijn met de natuur en de sfeer van de omgeving.


TIP: Tijdens onze zoektocht werden wij bijzonder geinspireerd door Bloemstyliste Heleen uit Meeden. Absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen: Bloemstyliste Heleen | Meeden | Facebook

Servies

Het servies is een belangrijk onderdeel van de gedekte tafel. Kies voor een mooi servies dat bij uw smaak en stijl past en dat bij het kleurthema en de bloemstukken past. Het servies kan ook worden gebruikt als basis voor het kleurthema en als aanvulling op het bloemstuk.



TIP: Ben je op zoek naar bijzonder servies voor dit bijzondere moment? Dan kun je niet om thelittlefactory heen. Handgemaakt servies met bijzonder design en kleuren! bekijk hier de website: thelittlefactory

Bestek

Heb je de kleur gekozen? Heb je het bloemstuk en servies hier op afgestemd? Dan nog alleen passend bestek nodig. Er is enorm veel keuze in soort bestek, materiaal en kleur. Kies voor bestek dat past bij de gelegenheid en de gekozen kleuren en servies.

Bestek

TIP: Napoleonbestek.nl is de website indien je op zoek bent naar bijzonder bestek voor . Prachtig bestek met fraai design en bijzondere uitstraling door de prachtige (parelmoer)kleuren. Omdat het bestek van hoge kwaliteit is, kan het gewoon in de vaatwasser.

Tafelkaarten en plaatskaarten

Tafelkaarten en plaatskaarten geven de tafel nog meer uitstraling en zorgen ervoor dat uw gasten weten waar ze moeten zitten. Maak ze bijvoorbeeld in dezelfde stijl en kleur als de rest van de decoratie.

Licht

Licht speelt een belangrijke rol bij het creëren van sfeer. Overweeg om kaarsen of lichtjes op de tafel te plaatsen, zodat het gezellig is en de tafel uitnodigt om te blijven zitten en te genieten van het eten en de gezelligheid.

Meer inspiratie?

Meer inspiratie nodig? Er zijn websites die gespecialiseerd zijn in alles wat met huwelijk en trouwen te maken heeft. De meest bekende zijn: huwelijk.nl, bruiloft.nl, trouwen.nl



Reacties

Populaire posts